szymequuuuuuuuu 294 Napisano 30 Marzec Moderator Share Napisano 30 Marzec Jaka jest najbardziej zawstydzająca rzecz, która ci się przytrafiła? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 NITAS Ezz 162 Napisano 30 Marzec Moderator Share Napisano 30 Marzec Yyyyyyy nie wiem 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 DJ GOD OF ALL 59 Napisano 30 Marzec Share Napisano 30 Marzec Zbliżenie z kobietą w toalecie publicznej XDDDDDDDDDDDD Musieliśmy po wszystkim jakoś wyjść a akurat była kolejka 6 osobowa XD 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 Pqrk 564 Napisano 30 Marzec Junior Admin Share Napisano 30 Marzec kiedy w wieku 8 lat spotkalem na mazurach w kiblu meskim grzechotnika i musiałem iść do damskiej 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 rolka 140 Napisano 30 Marzec Global Mod Share Napisano 30 Marzec nwm, ale nie lubię jak wydaję mi się że znam osobę podbijam do niej, a okazuje się że to jakiś nieznajomy XDDD 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 Asken 258 Napisano 30 Marzec Junior Admin Share Napisano 30 Marzec Miałem spotkać się z koleżanką z dawnych lat myślę sobie mamy spotkać się pod galerią patrze i mówię cześć Natalia, jednak okazało się że to wcale nie była ona a ja sobie postanowiłem cały czerwony iść szukać dalej a ona patrzała się o co chodzi XD. 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 buła 49 Napisano 30 Marzec Share Napisano 30 Marzec Nawet nie wiem 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
 szymequuuuuuuuu 294 Napisano 31 Marzec Moderator Autor Share Napisano 31 Marzec * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi