Gość Wiktor Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Chciałbym wam podziękować za wszystko ale muszę opuścić was dlatego że nie mam czasu na to wszystko , szkoła i treningi mi tego nie umożliwiają . Serwer oddaje dla ziomka. Dzięki za wszystko i powiedzenia. (Proszę o usunięcie serwera z tabeli na prośbę kolegi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wituś Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 To ja napisałem, zapomniałem się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 xaze Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Taaaa, serwer oddajesz dla ziomka, a sieć z Vaysem sama się robi Spoko, doszliśmy już do tego wcześniej, ale byłam ciekawa Twojego posunięcia. Ehhh, czego ja się spodziewałam... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daltoneq Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Żegnaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mty Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Mógłbyś zachować resztki honoru i przynajmniej nie kłamać Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoul Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Wiemy, że nie masz czasu, zapracowany chłopak jesteś. Szkoła, treningi, tworzenie nowej sieci zabiera czas :). Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Kazuya. Opublikowano 18 Marca 2019 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ja od poniedziałku do piątku robię 10 godzin. Wstaje 4 wracam do domu to jest 18 zanim zjem i się umyje to jest 19 i dnia nie mam żeby posiedzieć na forum ale zawsze jest czas żeby zajrzeć na forum jeśli się chcę oczywiście. Więc nie mów że nie masz czasu bo zarobiony jesteś każdy z nas pracuje albo się uczy a wchodzą na forum sprawdzić co się dzieje żeby być na bieżąco. Więc tak nie gadaj he rozumiemy to że nie masz czasu a go nie masz ponieważ jak się właśnie dowiedziałem tworzysz własną sieć otóż dlatego nie masz czasu. Ale luzik trzymaj się he jak będziesz chciał to zajrzyj czasami na forum. My nie gryziemy (chyba) nie jestem pewny w 100% bo zauważyłem że co nie którzy lubią gryźć i są głodni hahahaha. Pozdro Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoul Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Drogi użytkowniku! Mamy ogromną nadzieję, że wrócisz do Nas! Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi