TELEMORDA Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Witajcie członkowie grupy | Hackery marcinka R2S |. Mam propozycję zrobienia rozgrywek , między członkami tej grupy w grze CS:GO w trybie turniejowym 5 vs 5. Będą się one odbywały poprzez stronę Popflesh.pl , która pomoże nam losować drużyny. Osoby chętne do grania, zapraszam do zgłoszenia się na priv (forum , steam) Steam: https://steamcommunity.com/id/mArCiNp9/ Rozgrywki te nie będą nagradzane , lecz w przyszłości planuje zrobić turnej z nagrodami. Piszcie w komentarzach jeśli wogóle coś takiego chcecie. Pozdrawiam marcinp9 Edytowane 10 Maja 2019 przez marcinp9 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julciaaa Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ja chce bardzo ❤️ ale się boję ;3 bo ty dobry gracz ;3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenox Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Można 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darus Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 oczywiście że tak, świetny pomysł i czekam na więcej informacji na ten temat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 7 Maja 2019 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam graczy . Jak wrócę to jestem chętny. Tylko z tobą w teamie bo ty kot ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Mogę brać udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TELEMORDA Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Zapraszam do zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi