bad guy Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Przepraaszam za słabą jakość tego poradnika ale jestem na telefonie i nie mam jak zrobić na przykład screana Myślę, że komuś się przyda! No więc, jak zmutować kogoś w cs 1.6, gdy na serwerze nie ma komendy /mute? To dość proste i nie wymaga jakiegoś dużego wysiłku ale niektórzy mogą nie wiedzieć więc wstawię taki poradniczek No więc zacznijmy od tego, że będąc w grze musimy kliknąć esc. Po naciśnięciu oczywiście wyświetla nam się "menu" cs'a. Musimy tam gdzieś znaleźć takie coś jak bodajże "Player List" wchodzimy tam. Przed naszymi oczami wyświetla się okienko z graczami na serwerze, wystarczy że klikniemy dwa razy lewym przyciskiem myszy na osobę którą chcemy zmutować i proszę, mamy ją zmutowaną! Pozdrawiam ;))) Edytowane 18 Lipca 2019 przez Pszczola 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URFO Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Dziena za poradnik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URFO Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi