Weteran Asken Opublikowano 11 Września 2019 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Trudno było spodziewać się innego obrotu spraw. Filip „NEO” Kubski oficjalnie został odsunięty od składu FaZe Clan, w którym występował przez ostatnie miesiące. Podczas swojej przygody w międzynarodowej ekipie Polak dotarł między innymi do półfinału DreamHack Masters Dallas 2019, a także brał udział w rozgrywkach StarLadder Major Berlin 2019. NEO skomentował to w sposób następujący: Cytat Moja rola zmiennika w FaZe Clanie dobiegła końca.To był szalony czas i sporo się zadziało! Jestem dumny z faktu, że mogłem grać z chłopakami i wspólnie z nimi reprezentować barwy tej organizacji. To było kolejne dobre doświadczenie w karierze. Jak zawsze, zabieram ze sobą pozytywne wspomnienia i patrzę do przodu. FaZe Clan: dzięki za ostatnie miesiące, powodzenia w przyszłości! Legenda światowego Counter-Strike’a dołączyła do FaZe w roli zmiennika w połowie maja. W swoim pierwszym występie lanowym w nowych barwach Kubski poprowadził FaZe na DH Masters, jednak podczas następnych turniejów rezultaty oraz gra FaZe nie wyglądały już tak dobrze. Największe problemy NEO był w meczach Majora – w Berlinie FC nie zdołał obronić statusu Legendy wywalczonego podczas Intel Extreme Masters Katowice 2019. Skład FaZe Clanu obecnie wygląda tak: Håvard „rain” Nygaard Nikola „NiKo” Kovač Ladislav „GuardiaN” Kovács Olof „olofmeister” Kajbjer Janko „YNk” Paunović – trener Oficjalne oświadczenie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda KoMaR Opublikowano 11 Września 2019 Legenda Legenda Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Szkoda NEO, ale wielki szacunek do niego! Trzymaj się NEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Asken Opublikowano 12 Września 2019 Weteran Autor Weteran Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi