Asken Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam. Ja jestem Adrian, zapewne większość mnie zna. Jestem na sieci już od jakiegoś czasu. I pomagam jej się rozwijać. Dzisiaj Wysłałem Donate do Pana @ Zorix i @ KoMaR w wysokości 300 zł. Tutaj zamieszczam screena żeby nikt nie myślał że oszukałem .Droga rodzinko Road2Skill, z mojej strony możecie liczyć na ogromne zaangażowanie i wkład w życie naszej sieci. Liczę że te pieniążki pomogą nam się w jakimś stopniu rozwinąć. To wy zdecydujecie na co te pieniążki przeznaczycie. Oczywiście od czasu od czasu będę coś od siebie dokładał, oczywiście nie mówię tu tylko o pieniądzach ale będę dokładał od siebie przede wszystkim wielką pomoc w dalszy rozwój, chęć współpracy, tak jak pisałem ogromne zaangażowanie (wkład w życie naszej sieci) i Aktywność I liczę że wrócimy na nogi . Pozdrawiam Adrian. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bystrzak KoMaR Opublikowano 8 Października 2019 Legenda Bystrzak Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Dziękujemy, @ Ensi miej nadzieję, że te pieniążki nie pójdą na marne i trafią na reklamę obecnych serwerów, jak i również nowych. Zgłoś się do mnie na steam po parę rzeczy dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asken Opublikowano 10 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi