ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 2.19. W podaniach na admina serwera prawo do wypowiedzi mają osoby grające na danym serwerze. Osoby oskarżone: @ AdolfWpierdol @ LaggeR. @ DarkWolf @ Czekoladowy @ Szymequ Edytowane 5 Stycznia 2020 przez ToTenCoNicNieMial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 5 Stycznia 2020 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Skąd pewność, że nie gramy na tym serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Bo byłem tam administratorem najaktywniejszym i nie widziałem was <3333333333333333333333333333333333333333333333333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czekoladowy Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, ToTenCoNicNieMial napisał: Bo byłem tam administratorem najaktywniejszym i nie widziałem was <3333333333333333333333333333333333333333333333333 To, że nas nie widziałeś. To nie oznacza, że nie możemy sobie zagrać tam na innym nicku <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 + brak zastosowania się do wzoru Grabisz sobie... Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Czekoladowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Potwierdzą to łysy, koompel, Inferno, byli administratorzy Jak i kilku graczy, więc skończ się pytać, brakuje żebyś oszukiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Czekoladowy napisał: To, że nas nie widziałeś. To nie oznacza, że nie możemy sobie zagrać tam na innym nicku <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 Jak grasz na innym nicku, to nie ma pewności, że grasz <33333 Ja mogę powiedzieć, że gram na nicku MokryGrzesiek29 <333 Ponadto jak chcesz się wypowiadać to powinieneś mieć nick taki jak na forum, albo taki jaki wpisałeś w profilu, chyba, że klamałeś podczas uzupełniania, to inny szczegół (Powinieneś, nie musisz) Edytowane 5 Stycznia 2020 przez ToTenCoNicNieMial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czekoladowy Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 minuty temu, ToTenCoNicNieMial napisał: Jak grasz na innym nicku, to nie ma pewności, że grasz <33333 Ja mogę powiedzieć, że gram na nicku MokryGrzesiek29 <333 Jasna sprawa, ale @ redd może potwierdzić, że lubię sobie pozmieniać nicki. Wczoraj byłem na arenach i sobie chwilę pograłem, ale no jak wprowadzałeś tam dyscyplinę to coś ci nie pykło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Teraz, Czekoladowy napisał: Jasna sprawa, ale @ redd może potwierdzić, że lubię sobie pozmieniać nicki. Wczoraj byłem na arenach i sobie chwilę pograłem, ale no jak wprowadzałeś tam dyscyplinę to coś ci nie pykło... Redd który nie grał na serwerze w czasie pisania podania? coś ci nie pykło XDDDDD i wiesz, powinieneś być na tym serwerze podczas wypowiadania się w jego podaniu, a jak widać byłeś wczoraj XDDD Edytowane 5 Stycznia 2020 przez ToTenCoNicNieMial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czekoladowy Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Proszę ss potwierdzający, że grał. Coś ci nie pykło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoronaVirus Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Od dwóch miesięcy nie posiadam komputera... Redd udostępnia mi obraz na platformie Twitch gdzie jako widz mogę obserwować jego rozgrywkę dzięki czemu mogę go poznać dużo lepiej niż nie jeden gracz przebywający z nim na serwerze. Robienie gówno burzy, sapanie się po fakcie i pisanie REZYGNACJI dla atencji jest dziecinne. Nie znam Cię, ale po tym co robisz na tym forum można śmiało stwierdzić że zostałeś Adminem przez przypadek, mimo to masz rację ponieważ fizycznie na serwerze nigdy nie byłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, LaggeR. napisał: Od dwóch miesięcy nie posiadam komputera... Redd udostępnia mi obraz na platformie Twitch gdzie jako widz mogę obserwować jego rozgrywkę dzięki czemu mogę go poznać dużo lepiej niż nie jeden gracz przebywający z nim na serwerze. Robienie gówno burzy, sapanie się po fakcie i pisanie REZYGNACJI dla atencji jest dziecinne. Nie znam Cię, ale po tym co robisz na tym forum można śmiało stwierdzić że zostałeś Adminem przez przypadek, mimo to masz rację ponieważ fizycznie na serwerze nigdy nie byłem.. Przyznałeś się, że nie grasz, jedyny mądry, dalszej części nie czytam 3 minuty temu, Czekoladowy napisał: Proszę ss potwierdzający, że grał. Coś ci nie pykło. On to wczoraj przegrał przy zorixie, sam tam byłem i dyskutowałem z zorixem na temat tych rezygnacji, więc coś nie pykło A przed podaniem był tylko na 10 minut, więc nie spełniał i tak wymagań XDD i nie grał tylko wyzywał, ale niech będzie Edytowane 5 Stycznia 2020 przez ToTenCoNicNieMial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoronaVirus Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, ToTenCoNicNieMial napisał: Przyznałeś się, że nie grasz, jedyny mądry, dalszej części nie czytam On to wczoraj przegrał przy zorixie, sam tam byłem i dyskutowałem z zorixem na temat tych rezygnacji, więc coś nie pykło To na co piszesz skargę jak nie dopuszczasz do siebie argumentów innych poza twoimi? Gościu weź się ogarnij bo błazna z siebie robisz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 redd Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dla twojej wiadomości wbiłem pierwszy na serwer, potem wbił Zorix, nie grałem specjalnie bo był na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Teraz, LaggeR. napisał: To na co piszesz skargę jak nie dopuszczasz do siebie argumentów innych poza twoimi? Gościu weź się ogarnij bo błazna z siebie robisz XD twoich argumentów?, ty tam dalej po prostu rozpisujesz się o mnie, więc nie wiem po co mam to czytać XDD. Potwierdziłeś, że nie grałeś i tyle, bo tego ta skarga dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Teraz, redd napisał: Dla twojej wiadomości wbiłem pierwszy na serwer, potem wbił Zorix, nie grałem specjalnie bo był na serwerze No wiem, że wbiłeś przed zorixem, bo też wtedy tam byłem i sam cię zawołałem, może nie wprost, ale napisałem, że jest chłop z cheatami, po 2. grałeś jak on był dość długo i potem też grałeś, a wcześniej byłeś tylko na serwerze gdzie pisałem ci żebyś zachował kulturę, bo wyzywałeś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoronaVirus Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie grałem tam jako jedyny z tych wszystkich wymienionych osób, przyjmę tego Warna z podniesioną głową XDD jesteś zwykłym atencjuszem, dziękuję dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czekoladowy Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 No i to nie zmienia faktu, że twój argument jest bezsensu. On ma grać kiedy akurat Zorix`a nie ma? Człowieku... Zorix to normalna osoba taka jak ty. Tylko, że na tym forum jest najwyższą osobą. Proste, To według ciebie redd nie może wchodzić na serwer, kiedy jest Zorix. Spoko. Jeszcze na dodatek ze mną dyskutowałeś i ci wyciskałem twoją dziecinność takim zachowaniem, ale jak Zorix trochę cię nakierował to teraz tutaj mam to robić? Nie zamierzam. To moja ostatnia odpowiedź w tym wątku i więcej nie zamierzam publikować, no chyba, że zostanę o to poproszony. Ja do błędu się nie przyznaje, a po za tym chciałem tylko wyrazić opinię na temat tego gracza. Byłem administratorem razem z nim na sieci i jest godny mojego polecenia. Pozdrawiam Czekoladowy Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 redd Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Teraz, ToTenCoNicNieMial napisał: No wiem, że wbiłeś przed zorixem, bo też wtedy tam byłem i sam cię zawołałem, może nie wprost, ale napisałem, że jest chłop z cheatami, po 2. grałeś jak on był dość długo i potem też grałeś, a wcześniej byłeś tylko na serwerze gdzie pisałem ci żebyś zachował kulturę, bo wyzywałeś xd Przytocz mi to kiedy wyzywałem bo ja sam nie pamiętam tej sytuacji abym dostał jakiekolwiek upomnienie. Raz jedynie co byłem z @ Oliwia oraz @ Ciastkoo na serwerze cośtam mogło się podziać ALE nie ostrzegałeś mnie. Uwierz, że bym pamiętał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, Czekoladowy napisał: No i to nie zmienia faktu, że twój argument jest bezsensu. On ma grać kiedy akurat Zorix`a nie ma? Człowieku... Zorix to normalna osoba taka jak ty. Tylko, że na tym forum jest najwyższą osobą. Proste, To według ciebie redd nie może wchodzić na serwer, kiedy jest Zorix. Spoko. Jeszcze na dodatek ze mną dyskutowałeś i ci wyciskałem twoją dziecinność takim zachowaniem, ale jak Zorix trochę cię nakierował to teraz tutaj mam to robić? Nie zamierzam. To moja ostatnia odpowiedź w tym wątku i więcej nie zamierzam publikować, no chyba, że zostanę o to poproszony. Ja do błędu się nie przyznaje, a po za tym chciałem tylko wyrazić opinię na temat tego gracza. Byłem administratorem razem z nim na sieci i jest godny mojego polecenia. Pozdrawiam Czekoladowy Buziaki Nie napisałem, że nie może grać jak zorixa nie ma człowieku XDD, tylko grał wtedy jak zorix był i widział, zresztą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, redd napisał: Przytocz mi to kiedy wyzywałem bo ja sam nie pamiętam tej sytuacji abym dostał jakiekolwiek upomnienie. Raz jedynie co byłem z @ Oliwia oraz @ Ciastkoo na serwerze cośtam mogło się podziać ALE nie ostrzegałeś mnie. Uwierz, że bym pamiętał. Ostrzegałem cię jak byłeś z nimi na serwerze człowieku xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenCoNicNieMial Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 już mi się nie chce z wami dyskutować, napisałem wszystko co miałem napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 5 Stycznia 2020 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 A jeszcz co do niegrania na serwerze grałem wcześniej, ale obecnie jest problem bo nie wiem moje ip jest kurwa banowane na każdym serwerze od r2s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran JOK3R Opublikowano 5 Stycznia 2020 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi