Rocat Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, od dluższego czasu prowadzę wlasnoręczną produkcję skinów cs 1.6 wraz z @ Toxico. Chcialbym zaprezentować kilka z nich i poprosić o ocenkę. Od razu mówię, że skiny nie są calkowicie zrobione przeze mnie lecz następuje tutaj mieszanie modeli + niekiedy tworzenie wlasnej texturki. Niestety nikomu nie podeślę ich bo są na wlasny użytek ale wiadomo można zawsze się dogadac : $_$ Galeria: Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Rocat 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 H4ttory Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jestem absolutnie na tak. Sam wygląd mi się podoba tych skinów, oraz myślę że nowe skiny jak by weszły. Było by Naprawdę SUPER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocat Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 13 minut temu, H4ttory napisał: Jestem absolutnie na tak. Sam wygląd mi się podoba tych skinów, oraz myślę że nowe skiny jak by weszły. Było by Naprawdę SUPER ! One nie są dla serwera haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXXo Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 bardzo fajna przeróbka graficzna skinów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelsonekk Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Fajne szczerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxico Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Jeśli ktoś jest zainteresowany skinami jednym dwoma i więcej zapraszam tutaj: Mój Steam: https://steamcommunity.com/id/Toxiceeeek/ @ Rocat Steam: https://steamcommunity.com/id/iRocat/ Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Toxico 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelsonekk Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi