Daltoneq Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam serdecznie, jeżeli mnie jeszcze nie znacie to tutaj macie mój temat powitalny. Zastanawiacie się pewnie czemu odchodzę na zawsze lub nie.. No cóż, na mnie przyszedł czas. Zostałem zdegradowany z pozycji "Moderator", ponieważ miałem "Zerową Aktywność". Tak wiem, moja aktywność nie przekraczała 2H dziennie. Również składam rezygnację z rangi "Admin CS:GO". Aktualnie Valve rozjebało serwery CS:GO, jednym słowem mówiąc prowadzając jakiś syf "Danger Zone". Dzięki za gierkę! Pozdrowionka @KoMaR @Zorix @Mikka @RageRege @rolka @nigaloo @NaturaL-nY @Szymequ1239 @Deinos @ȼƶąяɲ¥ Oczywiście również wszystkich użytkowników forum! Życzę wam Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Udanego Sylwestra! Dzięki za wszystko! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misssssssssss Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Siemka ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeNiwni Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Co do cheaterów w cs go, to trzeba teraz właśnie skupić się na utrzymaniu poziomu serwerów (Banowaniu odpałów), oczywiście wesołych świąt! Mamy nadzieje że wrócisz kiedyś do nas! ?️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Żegnaj mój przyjacielu :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 22 Grudnia 2018 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Siema :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Morduu Opublikowano 22 Grudnia 2018 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Powo i wesolych swiat! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran RageRege Opublikowano 22 Grudnia 2018 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nara ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeno Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda KoMaR Opublikowano 22 Grudnia 2018 Legenda Legenda Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dobra ja się muszę wypowiedzieć dogłębnie i wyjaśnić troszkę wszystko. Dostałeś degradację od Avenora, niestety ale reszta administracji nie miała pojęcia o tym, lecz zobaczyłem twoją aktywność i chodzi tutaj o moderatorską, czyli zamykanie tematów (głównie) i niestety była zerowa. Jest mi przykro, że zostałeś zdegradowany, oraz że opuszczasz naszą społeczność. Mam tylko nadzieję, że wrócisz kiedyś do nas... Mogę również dodać tylko: Trzymaj się z fartem mordeczko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda KoMaR Opublikowano 23 Grudnia 2018 Legenda Legenda Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Drogi użytkowniku! Mamy ogromną nadzieję, że wrócisz do Nas! Pozdrawiamy Administracja R2S. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi