Weteran Pqrk Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Przyszedł czas gdzie musze odejść. Niestety ta sieć nie ma już ratunku. @ Zorix nie zrozum mnie źle, ale ładujać hajs w style nie zwiekszysz ludzi na forum. Chcę odejść z sieci jako neutralny człowiek. Dzięki za danie mi szansy jako Administrator i inne rangi na serwerach. Nie chcę tez zadnych miec konfliktów. Dlatego pisze tu wszystko co trzeba . Żegnam tu osoby takie jak @ Zorix @ Kolorowa @ NITAS Ezz @ T o d o r o k i @ szymequuuuuuuuu @ rolka @ Hytryy @ Demon i inni których nie wymienilem dzk wielkie za fajna współprace i wiele wspolnych gierech w lolu np jak z @ buła. Moje miesce na sieci nie ma sensu. Na serwerach nie mam jak pomoc bo co, stworze nowe konto w ładuje w nie hajs i znowu vaca dostane ? i co gracze powiedza ze ten juz ma kolejnego vaca. W zasadzie @ rolka co wczesniej gadal to sie z nim zgodze, dla mnie miejsca tu nie ma. Z drugiej jesli mialbym pomagac wam na serwerze musialbym tworzyc nowe konta ale bym nie kupowal prime bo nie bede tracil glupio hajsu juz wole gre sobie kupić inna niz csa. A jakbym prime w csgo nie mial to ludzie by narzekali ze czm mam admina jak w wymaganiach jest prime. Niestety wyszło jak wyszło czasu się nie cofnie, a ja już mam dość. Aktualnie mam z 7 kont z vacowanych z prime gdzie jakbym na jednym gral koncie juz bym mial z 5k hour w csgo ale nie , część mam tu i tu i tu ..... W razie czego możecie smiało pisac mi na steam gdzie bede wiecej czasu przesiadywał lub na messengerze ci którzy maja mogą smiało pisac. Narazie nie bedę się bawić w inne sieci bo dla mnie to jest jedna wielka smierć ze strony csgo niestety życie bywa bolesne nawet i teraz. Chciałbym jeszcze raz wszyskim podziekowac za wszystko co dla mnie zrobili i odejść w pokoju bez żadnych sprzeczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran rolka Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 3maj sie Pqerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Demon Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T O D O R O K I Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Trzymaj się mordzia❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Hytryy Opublikowano 7 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Żegnaj miło się z tobą współpracowało POZDRAWIAM Hytryy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi