Weteran Asken Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam a właściwie żegnam wszystkich. I tak pewnie nikt tego nie przeczyta, dacie mi bana i temat ukryjecie ale no cóż. Było miło jednak było @ Zorixchce ci tylko powiedzieć że bardzo chciałem ci pomóc z rozwojem sieci chciałem ci pomóc finansowo, chciałem dać coś od siebie w to żeby to żyło jednak ty nie widzisz tego i nie chciałeś pomocy to 1 sprawa. 2 sprawa proponowałem ci z serwerami jakie najlepiej zrobić / co dodać co wywalić itd. ale ty to olałeś i stwierdziłeś że nie chcesz się słuchać innych bo to twoja sieć i twój projekt zamiast zając się forum i serwerami to zabiłeś je "gomodem" i zabiłeś je tym że zamiast zajmować się nimi to co chwile nowe style kupowałeś co dobiło do reszty tą sieć. przykro się na to patrzy ale nie ma sensu rozwijać tej sieci dalej skoro to wygląda tak jak wygląda. tej sieci nic by już nie pomogło nawet zmiana domeny na inną, to po prostu jest złe zarządzanie serwerami i forum. @ Kolorowapodkreślając to nie ja ciebie zbanowałem na forum kiedyś i to nie ja rozjebalem ten projekt. tak żebyś wiedziała. ja i @ DepressΐoŇboychcieliśmy ci pomóc ty tego nie widziałeś i nie chciałeś pomocy. Przykro mi że tak to wygląda jak wygląda bo było słabo zamiast ratować to sami doiliśmy tą sieć. podniesienie tej sieci to jest tak jak podniesienie się czarnobyla po wybuchu reaktora. Ode mnie to tyle pozdrawiam elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran rolka Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 6 Lipca 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 3maj sie mordzia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Zorix Opublikowano 29 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Styl kupiłem tylko jeden i ten który jest aktualny. Poprzednie 2 nie były moje, więc nie zajmowałem się kupowaniem styli, ewentualnie jeden jeszcze sam zrobiłem ale to było bardziej jako nauka kodowania i tworzenia grafiki. Z resztą spraw masz trochę racji bo nie chciałem pomocy, uważam to jako swój osobisty projekt i dlatego jest dla mnie wyjątkowy. Prowadzić go będę mimo wszystko i to mówiłem już 3 lata temu kiedy każdy pisał, że rip. Te forum nie upadnie tylko ludzie się zmienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi