zure Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich, mam na imię Kuba. Ogólnie nie owijając w bawełnę jestem osobą stanowczą, ale również rozmowną i dość przyjazną. Jeśli chodzi o to forum to zostałem ściągnięty przez @ Vakaitsu, bo się troszkę znamy. Głównie jak chodzi o sieci to zajmuję się UBT 1.6, aczkolwiek zamierzam też zacząć uczyć się CS:GO. Mam duży staż w cs'ie, bo to jakieś 10-11lat. Myślę, że będzie nam się razem dobrze spędzać czas na tej sieci. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez zure 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T O D O R O K I Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Witamy😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4nT Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaku Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Cześć, Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi