Weteran BlacK Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Bywam u was już jakiś czas, wiec czas się przedstawić. Mam na imię Mateusz. Mieszkam na Mazurach nie daleko Mrągowa i Olsztyna w małej wiosce. Gram w cs jakieś 10 lat z 2-letnią przerwą +/- moje ulubione serwery to były dd2, gomod i bf2 i wielokrotnie miałem na nich admina, teraz skupiam się więcej na cs go, co tu jeszcze napisać ... przyszedłem za@ Mike.Mój rok urodzenia jest poniżej 1999 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 No cześć kolego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Hej przystojniaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4nT Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witamy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Kolorowa Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Siemka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydziarany Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Dzień Dobry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Hej ho oby fajnie nam się tu żyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zure Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 1 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Witaj użytkowniku! Mamy ogromną dumę, że właśnie dołączyłeś do grona R2S. Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi