BlinD Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Siemaneczko Jestem Rafał, mam 23 lata. Pochodzę z woj. Małopolskiego okolice Nowego Sącza. Grywam w CS 1.6 jak i CS.GO, lecz więcej czasu poświęcam CS 1.6 . Przyciągnął mnie tutaj @ brook1yn.. Trochę razem działaliśmy. Dzięki mordko za zaproszenie. Rozkręćmy Twój serwer Only DD#2. Mam nadzieję, że spędzę tutaj miło czas, poznam nowe osoby oraz będzie nam się dobrze współpracowało. Pozdrowionka dla wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 18 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witaj na naszym pokładzie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 18 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BlacK Opublikowano 18 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczeqq Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Siemaaanoo tez jestem w mlp i mam jakies 35km chyba do Nowego Sacza kiedys trzeba meet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran rolka Opublikowano 18 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brook1yn. Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam Ciebie mój wspólniku serwera dd2! Kontakt między nami jest zawsze dobry , nigdy nie mogłem złego zdania o tobie powiedzieć co do naszej współpracy 😊 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfect Human Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Siemanko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydziarany Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 bry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exotic Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 No hejka 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 18 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 witaj w naszym gronie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfect Human Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Witaj użytkowniku! Mamy ogromną dumę, że właśnie dołączyłeś do grona R2S. Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi