Weteran JOK3R Opublikowano 25 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Witam. Część osób mnie zna, kojarzy inni zadają sobie pytanie kim jestem i co tutaj robię, a więc wypadało by opowiedzieć trochę o sobie! Na imię mam Adrian i liczę sobie lat 22. Z wykształcenia wynika, że jestem kucharzem oraz technikiem żywienia jednak nigdy nie nie czułem tego na tyle żeby iść dalej w tym kierunku Mimo swojego młodego wieku jestem ojcem dwóch wspaniałych chłopaków a mianowicie Gabrysia i Wojtka Pochodzę i mieszkam w mieście może ktoś z Was kojarzy, chociaż wątpię xdd Jakim jest Ostrowiec Świętokrzyski Na Road2Skill pełniłem kiedyś funkcję administratora jednak ze względu na brak porozumienia z jednym z Właścicieli zrezygnowałem i krążyłem to tu to tam aż ostatecznie los dał mi szansę na powrót z czego wbrew pozorom jestem jednocześnie zadowolony oraz zestresowany. Osoby które mnie znają wiedzą, że zawsze staram się dawać z siebie maksimum jestem osobą zdeterminowaną i zawsze dążę do celu jaki sobie postawiłem i zwyczajnie nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych! Po uzgodnieniach z @ Mike.do moich priorytetowych zadań będzie należeć odbudowa serwerów pod grę Counter-Strike 1.6, zaczynając od modu jakim jest JailBreak a i rozważane jest postawienie także serwera Zombie Mod o czym będę informował Was na bieżąco.. Mam nadzieję, że są z nami gracze kultowego 1.6 i będą oni odwiedzać również te serwery Myślę że wszystkie najważniejsze podstawowe informację wymieniłem w razie jakby ktoś miał pytania śmiało może skontaktować się przez steam, forum, gadu gadu oraz dla bardzo zainteresowanych jest możliwość kontaktu przez messengera hah xd Pozdrawiam i dziękuję za ponowne zaufanie i danie mi szansy na stanowisku administratora! Jestem przekonany, że nasza współpraca będzie przebiegała bez większych problemów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 25 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Siemano rysiu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 25 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W końcu, siemano 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 25 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Witaj ponownie w domu Najek!❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran rolka Opublikowano 25 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 siema 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydziarany Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Hejka, witamy :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BlacK Opublikowano 25 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 No siemka powodzonka z jb 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exotic Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Hejka🤗 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 26 Listopada 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Witaj użytkowniku! Mamy ogromną dumę, że właśnie dołączyłeś do grona R2S. Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi