Skocz do zawartości
Alt Text!

Partnerzy

Gosetti
Pukawka
GoBoosting

[PRZYWITANY]Cześć - lukasz2623 :)

lukasz2623

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Jak nie trudno zauważyć jestem Łukasz, niedługo kończę 23 lata.  Myslę, że mogę nazwać sie już weteranem csa, ponieważ swoje zmagania z 1.6 zacząłem w okolicach 2007roku , następnie po przegraniu kilku lat przeszedłem jak zapewne wiekszość z Was do nowszej wersji Cs:go.  Mam za sobą dosyć spore doświadczenie z sieciami (głównie w tej starszej wersji, prowadziłem sieci, serwery - stare czasy...) Udało mi się również zagościć na łącznie 3 lanach - niech to Was nie zmyli - jestem bardzo przeciętnym graczem obecnie :D  Poprzednia sieć na którą zaglądałem rozpadła się i przez to trafiłem tutaj.

Jak widzicie na start dostałem rangę UBT.  Mimo, że jestem świeży na r2Skill to doświadczenie na owej randze mam dosyć spore. Sędzia na dawnych portalach: BL / AC. Wiele razy opiekun UBT / UBT w 1.6 jak i Cs:go na dosyć dużych sieciach serwerów.

Jakie mam plany co do tego forum? Głownym założeniem jest zwyczajnie to, że chciałbym znalezc fajną ekipę zarówno do współpracy, siedzienia, pogadania, pogrania. Daję sobie czas na poznanie się z Wami, wspólną integrację i jeżeli sobie przypasujemy to chętnie zakupie jakiś/eś serwer/y i postaram się dołożyc tutaj swoją cegiełkę. Lecz najpierw tak jak napisałem wyżej, nie obiecuję nic prócz mojej aktywności, chęci pomocy a pozniej się okaże. 

Moje hobby to: Muzyka, motoryzacja, sport głównie piłka nożna (często obstawiam meczyki), sporty walki. Pracuję u siebie także spotkać można mnie o różnych porach, wbijam zwyczajnie jak mam czas. Lubię także zwierzęta, zajmować się nimi. Oczkiem w głowie jest nasz nowy domownik, piesek: owczarek podhalański.   Jeżeli macie jakieś pytanka to śmiało!

Dzięki i do zobaczenia na Ts/Serwerach/Czacie :P 

• Like 2
  • Uwielbiam 1

• Właściciel
Właściciel

Żeś się rozpisał, siemano :hejka:

• Junior Admin
Junior Admin

Witaj w domu! ❤️

• Uwielbiam 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Chatbox

Chatbox

Nie masz uprawnień do skorzystania z czatu.
    • 0 wpisów / 1 dzień
    • 0 wpisów / 2 dni
    • 0 wpisów / 3 dni
    • 10 wpisów / 7 dni
    • 60 wpisów / 30 dni
    • 0 wpisów / 1 dzień
    • 0 wpisów / 2 dni
    • 0 wpisów / 3 dni
    • 0 wpisów / 7 dni
    • 6 wpisów / 30 dni
    • 11 wpisów / 1 dzień
    • 11 wpisów / 2 dni
    • 11 wpisów / 3 dni
    • 57 wpisów / 7 dni
    • 82 wpisów / 30 dni
    • 1 wpis / 1 dzień
    • 1 wpis / 2 dni
    • 5 wpisów / 3 dni
    • 29 wpisów / 7 dni
    • 64 wpisów / 30 dni
    • 1 wpis / 1 dzień
    • 6 wpisów / 2 dni
    • 21 wpisów / 3 dni
    • 37 wpisów / 7 dni
    • 85 wpisów / 30 dni
    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Aby korzystać z naszego forum musisz zaakceptować nasz regulamin: Regulamin