Wydziarany Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witam a zarazem chciałem się pożegnać dnia 07.12.21 postanowiłem że odchodzę z sieci [coś się kończy a coś się zaczyna] powód odejścia zostawię dla siebie @ Mike. Nasza przygoda wystartowała u Deski na sieci. Później postanowiłem że razem z tobą przyjdę tutaj na sieć Chciałem ci bardzo podziękować za możliwość dania mi szansy jako ,,Moderator" a z czasem otrzymania awansu na ,, G.Moda " Trzymam kciuki za sieć i mam nadzieje że R2S uda się osiągnąć na prawdę bardzo dużo ! @ Kolorowa Nasza kochana Marlenka. Tobie jestem bardzo wdzięczny za możliwość otrzymania rangi ,,Redaktora" i się prawie utrzymać na niej 4msc. Dziękuję, za krótki pogawędki. @ JOK3R My się znamy z innej sieci tylko mnie nie kojarzysz po tym nick'u Tobie chciałem podziękować w sumie za pogawędki , propozycje , chęć by nauczyć mnie w FTP, itp ale wyszło jak wyszło @ Subarashii Otaku Małolacik tobie Dziękuję za możliwość współpracy w redakcji Cała redakcja twoja, masz ogromne pole do popisu pamiętaj nie przejmuj się niczyją opinią nie reaguj na zaczepki @ BlinD @ brook1yn. Jestem ogromnie wdzięczny wam za danie mi szansu na stanowisku @DD2 życzę wam ogromnych sukcesów co do dd2 Odmeldowuje się ten co najwięcej pierdoli nic nie robi !! 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran JOK3R Opublikowano 7 Grudnia 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 No cóż jeżeli taka jest Twoja decyzja to zostaje mi tylko Ci podziękować za Twój wkład w rozwój tej społeczności oraz za pogawędki mam nadzieje, że jeszcze do nas wrócisz Powodzenia Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T O D O R O K I Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Kurczę z kim będę pił browara🤣 No cóż bardzo mi przykro ale postaram się ogarnąć redakcję bez cb. Trzymaj się 😇😇🤘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 7 Grudnia 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 3maj się powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exotic Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Szkoda 😔 Trzymaj się i powodzenia 🤗 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlinD Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Trzymaj się, powodzonka 🥲 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brook1yn. Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Trzymaj się mordko! Powodzenia 🥲❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 7 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Japierdole, ja po prostu opadam z sil, nie chce tutaj na nikogo winy zwalać ani nic, moim zdaniem powinieneś zostać i ten powód jest teoche błahy. Miał wszystko miejsce jest, zawsze masz wsparcie ode mnie, spotkać na mieście się można choć mam nadzieje ze jednak przemyślisz to i zostaniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 7 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 3maj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 9 Grudnia 2021 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Drogi użytkowniku! Mamy ogromną nadzieję, że wrócisz do Nas! Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi