Kryha_ Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 • Nick:Kryha • Przypuszczany powód blokady:Cheaty • Jaki jest powód odwołania?:powód odwołania to to że nie czituje i czuję się nie słusznie zbanowany ,gram w tą grę już dość sporo lat i nie da się ukryć że dość często spotykam się z stwierdzeniem że używam chatów jednak tak nie jest ,normalnie olał bym sprawę i nie pisał o unbana gdyby nie fakt że gram na tym serverze dość długo i grałem już prawie od początku gdy server stał na hostingu blackside dlatego szkoda by było tak po prostu zostawić to że zostałem nie słusznie zbanowany , długo już tu gram nie jestem jakimś toxiciem często gadam z ludżmi (rzadko kiedy to robie irl XD)żeby była jakaś interakcja i fajnie się grało staram się być miły i oczywiście grać fairplay przez co dostanie perma z cheaty jest dla mnie nie słuszne i stąd odwołanie @ Zbanowany dlatego prosił bym o rozważenie mojego odwołania oraz jestem otwarty na rozmowy na dc bo tak łatwiej mi to będzie obrać w słowa :)) DC:WTF?#2140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 2 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Napisz nowy temat w odpowiednim dziale - https://road2skill.eu/forum/972-odwołaj-się-od-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 2 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi