Kryha_ Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) - Twój nick:Kryha - Nick admina banującego: CONSOLE - Serwer: [EU] [128TR] Only Mirage | Road2Skil.eu | - Data zdarzenia:01-02-22 20:39 - Link do demka:http://807381.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1641150747-1641153404.zip - Opis sytuacji: no to grałem sobie sobie normalnie wieczorkiem ,no i w pewnym momencie dostaje bana powód to rzekomo cheaty których nie posiadam , przed samym banem nawet nie miałem jakiejś dobrej akcji która mogła by być dajmy tą podstawą do bana więc ban według mnie jak najbardziej nie słuszny - Dowody:dowodem że nie jestem cheaterem może być to że długo gram w samego cs jak i na owym serwerze (dowodem na to może być to że grałem za czasów blacksida co będą kojarzyć raczej gracze którzy już dłużej grają na tym serwerze ) często byłem również sprawdzany przez bardziej doświadczoną administracje i nigdy nie było problemu że niby używam cheatów również taki powód bardziej na logike , że jeśli bym cheatował to raczej nie pisał bym odwołania bo miałbym to totalnie gdzieś i poszed cheatować gdzieś indziej no i co tu więcej powiedzieć podejrzenie mogło pojawić się z tego że gram bardzo dynamicznie i czasem nie wygląda to naturalnie mogę się zgodzić aczkolwiek nigdy nie czitowałem i nie planuje prosił bym rozważyć moje odwołanie :)) *edit* bo złe demko Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Kryha_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BlacK Opublikowano 2 Stycznia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Demko czyste wracaj do gry Najciekawsza akcja 21:15 - ale czysta zmarnowane moje 40 min 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BlacK Opublikowano 4 Stycznia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi