Cisu Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Patryk, Cisu, lat 18+, Rzeszów, Woj. Podkarpackie, Hobby: Granie w piłkę nożną (b klasa rządzi), Wędkarstwo, Ogólnie jestem spokojnym chłopakiem, ale jak ktoś wpieni, to i ja się odpale. Jak ktoś chce się lepiej poznać, to będzie można mnie złapać na Chacie lub ts'ie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 6 Stycznia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Witaj na naszym pokładzie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Siemanko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Hej bejbe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 7 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Siemano mordini 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Cisu Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witaj użytkowniku! Mamy ogromną dumę, że właśnie dołączyłeś do grona R2S. Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi