PIOTR3K Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Cześć mam na imię Piotrek . Pochodzę z niewielkiej miejscowości w Woj. Dolnośląskim. Interesuje się wieloma rzeczami ale moją największą pasją jest muzyka uwielbiam pisać teksty jak i również próbuje komponować własną muzykę. Nigdy jeszcze nie wrzuciłem nic do internetu ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie to się zmieni. Wolnym czasie lubię spędzać czas przed komputerem grając w CSGO jak i poznawać nowych ludzi. Uczę się od 2 lat w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych ale raczej nie wiążę z tym przyszłości ponieważ kiedyś chciałbym otworzyć swoje studio muzyczne, niestety jak na razie jest to tylko marzenie. Na ogół jestem miłym pomocnym i skromnym człowiekiem, który zawsze pomoże jeśli tylko będzie w stanie. Jako ciekawostkę o mojej osobie mogę dodać że gdy byłem młodszy trenowałem Teakwondo i osiągnąłem takie wyróżnienia jak np. mistrzostwo polski w 2012 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 18 Stycznia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Witaj w naszych skromnych progach! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BlacK Opublikowano 18 Stycznia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Cisu Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Simson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 25 Stycznia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Witaj użytkowniku! Mamy ogromną dumę, że właśnie dołączyłeś do grona R2S. Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi