Legenda KoMaR Opublikowano 5 Lutego 2022 Legenda Legenda Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Witajcie! Dzisiaj o 20:00 startuje HIGH LEAGUE 2. I pytanie do was, na kogo typujecie / kogo wspieracie dzisiaj? *Poniżej Karta Walk: Walka wieczoru: Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski vs Michał “Owca” Owczarzak Lexy Chaplin vs Agata “Fagata” Fąk Pojedynek o pas niskorosłych: Mateusz “Mini Majk” Krzyżanowski vs Maciej “Big Jack” Jarema Norbert “Dis” Gierczak vs Maciej “Zony” Zoniuk Alan “Alanik” Kwieciński vs Denis “Bad Boy” Załęcki Piotr “czuuX” Czupryn vs Piotr “Edzio” Bylina Jakub Nowaczkiewicz vs Hubert “Dredziasty” Węzka Konrad Karwat vs Mateusz "Tarzan" Leśniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 5 Lutego 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Moje typy; 1. Konrad Karwat 2. Jakub Nowaczkiewicz 3. Obojętna mi ta walka 4. Kibicuje Alanowi, ale myślę że Denis wygra 5. Maciej “Zony” Zoniuk 6. Mateusz “Mini Majk” Krzyżanowski 7. Lexy Chaplin 8. W sercu Pasha ale kibicuje Owcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 7 Lutego 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi