:) . Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nastała ta chwila, kiedy muszę się pożegnać. Spędziłem tutaj nie cały miesiąc, było naprawdę fajnie! ? Dziękuję Wam wszystkim za ten czas tutaj spędzony. Pewnie zapytacie (bądź nie) dlaczego odchodzę? A więc dlatego, że serwer na którym grałem niestety upadł i jakoś nie widzę teraz tutaj dla siebie miejsca. Sieci R2S życzę dalszego rozwoju. Z administracją jaka tutaj jest, z atmosferą nie będzie z tym większego problemu ? A więc jeszcze raz dzięki i mam nadzieję, że do zobaczenia PS. chyba nie każdy widział moją rezygnacji z rangi, więc proszę o zabranie mi ją. Cześć! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hate Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 O nieeeee ? A nie chcesz się przenieść na inny serwer? Będę tęsknić uśmieszku, ale do zobaczenia na snapie! :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadysta Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Trzymaj się, z fartem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran RageRege Opublikowano 9 Stycznia 2019 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Żegnaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeNiwni Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Powodzenia, miło było poznać. Mam nadzieje że wrócisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 eQQ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Oj szkoda mordo ? Wielka szkoda, że Właściciel dd2 tak zaniedbał dd2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Szkoda :C Żegnaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Avenor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Drogi użytkowniku! Mamy ogromną nadzieję, że wrócisz do Nas! Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi