Junior Admin MzDevil Opublikowano 5 Września 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Twój nick: @ MzDevil Serwer: Arena 1vs1 oraz forum Ranga z której rezygnujesz: Wszystkie Powód: Brak możliwości pojęcia przez @ Mike.oraz @ Narotego, że mam od 29.08 do 12.09 szkolenie w pracy i nie mam możliwości działania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 5 Września 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Jak się do czegoś zobowiązujemy wypadałoby wywiązać się później s tego, a jesli się ma nieobecność to się zgłasza to na forum, ale jak widać i to jest za trudne do pojęcia dla niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 5 Września 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Naro Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 30 minut temu, MzDevil napisał: Twój nick: @ MzDevil Serwer: Arena 1vs1 oraz forum Ranga z której rezygnujesz: Wszystkie Powód: Brak możliwości pojęcia przez @ Mike.oraz @ Narotego, że mam od 29.08 do 12.09 szkolenie w pracy i nie mam możliwości działania na forum. Jak już wspominasz moja osobę . To zacznijmy od początku nic o tym nie wspomniałeś nie pisałeś, nie zgłosiłeś tego do mnie nie napisałeś tematu z urlopem podczas zebrania sam powiedziałeś co chcesz robić, wiec normalna sprawa jest ze oczekiwaliśmy wywiązywania się z czegoś do czego sam się zobowiązałeś. Nie pozdrawiam powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi