Weteran Kondziu Opublikowano 10 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Witam! Na wstępie chciałbym poinformować, że @ MzDevilzrezygnował z posady, więc na jego miejsce wskoczył @ PIOTR3K666, który odpowiedział na zadane pytania. Zadanych pytań przez naszą społeczność było aż 60, lecz regulaminowa ilość pytań to 50. 1. [P] Ile masz lat? [O] 18. 2. [P] Jak masz na imię? [O] Piotrek. 3. [P] Uprawiasz jakiś sport? Jeżeli tak to jaki? [O] Aktualnie nie. 4. [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam. 5. [P] Masz dziewczynę? [O] Nie mam. 6. [P] Jakie są twoje pasje? [O] Najbardziej to muzyka. 7. [P] Jak jest twoja ulubiona potrawa? [O] Chyba nie mam. 8. [P] Palisz papierosy? [O] Tak. 9. [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [O] Staram się słuchać wszystkiego ale najbardziej gustuję w trash rapie, metalu itp... 10. [P] Twoja ulubiona gra z dzieciństwa? [O] Nie wiem nie pamiętam dzieciństwa prawie. 11. [P] Kogo najbardziej nie lubisz na serwerze/forum i za co? [O] Nie mam osoby której nie lubię. 12. [P] Jakie jest/był najbardziej znienawidzony przedmiot szkolny? [O] Ogólnie nie lubię szkoły więc każdy. 13. [P] Czy posiadasz jakieś hobby? Jeśli tak to dlaczego? [O] Aktualnie to chyba najbardziej broń biała w szczególności noże, lubię ostre zabawki. 14. [P] Ile masz wzrostu? [O] Jakieś 180cm. 15. [P] Jaki jest twój ulubiony film i serial? [O] Film Forrest Gump a serial to Wikingowie. 16. [P] Gdybyś na forum musiał dać komuś władze (właściciel, admin itp.), to kim by była ta osoba? Dlaczego on/ona? [O] Sobie bo jestem pojebany. 17. [P] Ulubiony napój? [O] Jim Beam jabłkowy ze spritem. 18. [P] Ulubiony środek transportu? [O] Samochód. 19. [P] Jakie chcesz mieć auto w przyszłości? [O] Jestem zajarany JDM'ami i miałem okazję kilka z nich naprawiać więc stawiam na jakiegoś Japońca. 20. [P] Czym się zajmujesz? [O] Wszystkim i niczym. 21. [P] Jaki jest Twój ulubiony gatunek filmowy? [O] Nie mam ulubionego. 22. [P] Kto Twoim zdaniem pokazuje największe zaangażowanie w forum i dlaczego? [O] Nie jestem w stanie jeszcze tego ocenić. 23. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Pić alkohol. 24. [P] Masz psa/kota? [O] 2 koty rasy upośledzonej. 25. [P] Jaka jest najzabawniejsza historia z Twojego życia? [O] W skrócie jechałem na rowerze wyjebałem się rozjebałem pół mordy o chodnik wywaliłem głową w mur i dostałem wstrząśnienia mózgu, dlatego jestem w sumie taki trochę spierdolony :). 26. [P] Jaki serial polecasz? [O] South Park. 27. [P] Ulubiony smak lodów? [O] Nie mam. 28. [P] Lubisz imprezować? [O] Zależy z kim. 29. [P] Co chcesz zmienić na forum? [O] Liczbę graczy na arenkach. 30. [P] Kogo byś zdegradował i dlaczego? [O] Nie ja od tego jestem. 31. [P] Lubisz nocne spacery? [O] Oczywiście. 32. [P] Jaki masz telefon? [O] Hujałej. 33. [P] Ulubiony przedmiot szkolny? [O] Nie mam. 34. [P] Jak byś opisał siebie? [O] Alkoholik, psychopata z duszą poety. 35. [P] Jakie zachowanie u innych ludzi Cię denerwuje? [O] Kozaczenie, nienawidzę takich ludzi. 36. [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny. 37. [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak 38. [P] Jakie ubranie lubisz nosić najbardziej? [O] "Zmęczony zombie nosi ciuchy XL'ki" 39. [P] Kto jest twoim bohaterem? [O] Mój Tata. 40. [P] Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było? [O] U siebie. 41. [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Siebie. 42. [P] Jakie są twoje ulubione rodzinne wakacje? [O] Nie wiem. sam spędzam wakacje. 43. [P] Co byś zmienił w sobie, gdybyś mógł? [O] Pojebany łeb. 44. [P] Co tak naprawdę Cię denerwuje? [O] Głupota ludzka. 45. [P] Co motywuje Cię do ciężkiej pracy? [O] Ostatnio nic. 46. [P] Jaka jest twoja ulubiona książka do czytania? [O] Wiedźmin, Hobbit. 47. [P] Co sprawia, że śmiejesz się najbardziej? [O] Znajomi. 48. [P] Jaki był ostatni film, na który poszedłeś? Co miałeś na myśli? [O] Nie wiem nie pamiętam xD. 49. [P] Kim chciałeś być, kiedy byłeś mały? [O] Nikim i tym zostałem. 50. [P] Kto jest twoim ulubionym autorem? [O] Literacki to nie mam, ale jeśli chodzi ogólnie o sztukę w całej jej okazałości to Zbigniew Beksiński-Obrazy. A autor tekstów utworów to Piotr Cartman. 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 10 Września 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nieładnie, fajki pali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi