Weteran PIOTR3K666 Opublikowano 22 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 - Nick: PIOTR3K - Wiek: 18 - STEAM ID: STEAM_1:1:203641034 - Link do GT: Klik - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Dosyć duże - Staż w grze: Prawie 4k godzin. - Staż na serwerze: Nie długi - SourceMOD(0/10):9 - Kontakt steam,fb wszystko w sumie - Składka(TAK/NIE): Na tą chwilę nie. 1 1 Przez Mike., 24 Września 2022 @ Kondziu Przez Kondziu, 25 Września 2022 Przyjmuję, zgłoś się do mnie na pv forum/dc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Naro Opublikowano 23 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Masz moje tak +chęć pomocy + opiekun na innym serwerze + podanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Na tak: + wiek + sm + doświadczenie + opiekun innego serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Noproblemo Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Na tak +doświadczenie +znajomość SM +opiekun na innym serwerze Powodzenia 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Johnny Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Jak najbardziej jestem na TAK + SM + Wiek + Doświadczenie +/- GT no ale wiadomo każdy ma swoje życie prywatne :p + Posada Opiekuna na Arenach + Praktycznie brak administistracji na serwerze, jestem tylko ja i przyda mi się pomoc ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 24 Września 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Na tak +Wiek +Opiekun innego serwera + Sm Brak administracji także przydadzą sie każde przysłowiowe „Ręce” Pozdriowionka NeXsU ❤️❤️❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Kondziu Opublikowano 25 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi