Junior Admin frogling Opublikowano 26 Września 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Nick: frogling Imię: Michał Wiek: 19 ale już nie dłuto Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: telefon zawsze mam przy pupie więc nawet sporo . Opisz siebie: Mieszkam w Kujawsko - Pomorskim, mam 19 lat aktualnie, jestem po skończonym liceum mundurowym i aktualnie powracam do cs po przerwie jak i na forum. Dlaczego akurat Ty?: Dlatego ja, że byłem już swego czasu na tej randze i mam na niej doświadczenie cnie Mike? Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: to co wprowadzałem za swego czasu spokój i kulturke ale przede wszystkim pilnować przestrzegania regulaminu . Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak dość długi czas i to szczególnie na tym forum. Kontakt: facebook, discord, TeamSpeak 3, Steam itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Kondziu Opublikowano 27 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jestem na TAK: + Doświadczenie + Wiek +/- Podanie + Był już na tej randze Jest adminem u mnie na mirku, zgłasza mi każdy widoczny lub mniej widoczny błąd na serwerze oraz mam z nim dobry kontakt. Jest spokojną osobą, pilnuje swoich obowiązków, dla mnie to duży +! Powiedzonka, z fartem ❤️. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Noproblemo Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie życzę powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Pqrk Opublikowano 27 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +checi do pomocy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Naro Opublikowano 27 Września 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi