Administrator NeXs Opublikowano 2 Października 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nick: NeXs Imię: Bartek Wiek: 21 Steam ID: 76561198931963743 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tak pare godzinek dziennie jak mam czas po pracy Opisz siebie: Jestem Bartek mam 21 lat pracuje w Holandii. Każdy mnie praktycznie trochę zna także nie ma co się rozpisywać Dlaczego akurat Ty?: Gram w csa Hobbistycznie i chciałbym pozbyć się tych kurewek z chitami Czy miałeś styczność z Sourcebansem?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Może nie są jakieś potężne ale cos tam już mam tego doświadczenia Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Nie Kontakt: Forum lub Fb 4 Przez Mike., 4 Października 2022 @ BlacK po przeprowadzonej rozmowie napisz wnioski i wydaj werdykt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Pqrk Opublikowano 3 Października 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 jestem na tak +wiek +staż +checi do pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Naro Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 @ BlacK Proszę o przeprowadzenie testów do UB TEAMU i o wydanie werdyktu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Kondziu Opublikowano 3 Października 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jestem na Tak: + Wiek +/- Podanie + Staż na forum + Posiadana ranga właściciel na serwerze CS:GO Moim zdaniem przyda się jeszcze jeden ogarnięty członek UBTeam'u. Pozdrawiam i powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin PIOTR3K666 Opublikowano 4 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 +Wiek +/- Doświadczenie, wiadomo człowiek się cały czas uczy +Chęć pomocy Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrkrul Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 20 godzin temu, pyrkrul napisał: jestem na tak +wiek +staż + ilość czasu która może spędzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BlacK Opublikowano 5 Października 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Jestem na NIE Na pw wysłałem mu 2 demka do rozpiski 48 godzin temu, nadal mi nic nie odpisał. Po drugie nie ma tyle zgłoszeń, żeby było tylu w UBT. Zamknijcie rekrutacje Można odrzucić @ Naro @ Mike. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Naro Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi