m0NESY Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Nick:Shadow Wiek:16 STEAM ID : STEAM_1:0:618994599 Opisz swoje doświadczenie w CSGO: miałem admina na strfaskila awp mam spore doświtczenie Staż w grze:1600k Staż na serwerze:już z rok jestem na tym serwerze SourceMOD(0/10):8/10 Kontakt steam Składka(TAK/NIE):nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 3 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Mieszane uczucia mam co do podanie, jestem zarówno na tak jak i na nie. Ale i tak powodzenia + wiek - podanie - składka + SM + znany dla starych wyjadaczy serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 3 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Powiem tak Na + tu idzie na pewno wiek sm oraz doświadczenie na serwerze Na - podanie oraz składka Ja jestem za okresem próbnym 2 tyg i potem zobaczymy ale niech też inni się wypowiedzą na ten temat @ Admin ONLY MIRAGE @ PIOTR3K666 @ Mike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 verses Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 wydaje mi sie ze doswiadczenie w CSGO to nie jest posiadanie admina - Podanie reszta plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 3 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Skoro @ NeXsjest na tak to znaczy, że akceptuje fakt że sam zapłaci - Okres próbny tydzień Zgłoś się po rangę na serwerze i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 3 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi