Junior Admin frogling Opublikowano 3 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Nick: frogling Wiek: 19 Steam_ID: STEAM_1:1:210620485 Doświadczenie: Spora, bylem na posadzie opiekuna na roznych forach przykladowo Multi-Head na serwerach 1.6. Na serwerach CS;GO na trybie SURF Znajomość regulaminu: zapoznalem sie Znajomość SourceMod [1/10]: 9/10 Ile poświęcasz czasu na grę dziennie?: piatek, sobota i niedziela bo w tyg praca Co chciałbyś zrobić dla serwera?: w szczegolnosci opiekowac sie nim, zajac sie rekrutacja, przyjmowaniem podan itd Parę zdań o sobie: 19 wiosen, mieszkam w kujawsko pomorskim, gram w cs od huhuhu czasu i jestem czlowiekiem pracowitym, dlugo sie znamy z wlascicielami serwera jak i niektorymi adminami wiec wiedza co i jak ze mna 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 3 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Ja jestem na tak znam chłopa od bardzo długiego czasu i myślę że da sobie rade na stanowisku opiekuna ale oczywiście niech jeszcze parę osób się wypowie @ Admin ONLY MIRAGE +SM +Wiek +Doświadczenie +/- Podanie Pozdrawiam NeXsU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0NESY Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jestem na tak znam go długi czas i wiem że sobie poradzi ale niech się wypowie jeszcze inne osoby +Wiek +Doświatczenie +SM +podanie Pozdrawiam Shadow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 @ Mike. Decyzja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verses Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Moze nie znam froglinga zbyt dlugo lecz przez czas jaki widzialem go na serwerze jestem zdaniem ze nadaje sie na Opiekuna serwera potrafi opanowac serwer zeby stal w spokoju jak Wszystko + Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Dobra chuj podejmuje decyzje gdyż nie doczekam się odpowiedzi @ Mike. Podanie akceptuje i witamy na pokładzie nowego Opiekuna gratulacje @ frogling Życzę powodzenia. Pozdrawiam NeXs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi