maciejos Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 - Nick: Maciejos - Wiek: 16 - STEAM ID: STEAM_1:0:580428431 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Maciejos/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: tak - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: były admin na tym wspaniałym serwerze, ponad 500h na koncie, na serwerze r2s około 100 (liczac poprzednie edycje) - Staż w grze: gram od 2017-18 z dużymi przerwami, teraz robie wielki powrót i chcialbym wrocic na ulubiony serwer spolecznosci - Staż na serwerze: spory, (były admin) - SourceMOD(0/10): 7/10 - Kontakt discord (maciejosxy#2654), steam, ts3, facebook - Składka(TAK/NIE): czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jestem na tak +Wiek +Doświadczenie Cs +Sm + Były admin Ale niech się wypowiedzą inni @ Opiekun Serwera@ Admin ONLY MIRAGE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 verses Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) +Wiek +Wielki powrót do nas 😎 +Sm Powodzenia IMG_2974.MOV Edytowane 4 Grudnia 2022 przez verses 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Wracacie z podkulonym ogonem do szefa, to mi się podoba. Nie będę wypisywać listy na zakupy z argumentami każdy wie ze będę na tak, ale jedna bardzo ważna sprawa do wyjaśnienia jest która decyduje o twoim losie 53 minuty temu, maciejos napisał: - Składka(TAK/NIE): czasem A mianowicie to, ja chce wiedzieć czy fakturke wystawiać co miesiąc czy nie no i czy będziemy kolegami czy będziemy tylko ze sobą współpracować 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 4 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jestem jak najbardziej na TAK, ponieważ był już tu adminem i nie było z nim problemów większych. + doświadczony + zapoznany z serwerem + wiek + sm +/- składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Podanie akceptuje i witamy na pokładzie Pozdrawiam NeXs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi