Dyament Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: Dyament Wiek: 24 za parę dni. STEAM ID: STEAM_1:0:739657197 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Dyament/54.38.57.192:27015/ Status Prime [TAK/NIE]: Po ciężkich zmaganiach z zakupem już od trzech dni jest. Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Co tu opisywać, w csgo grałem jakieś 3/4 lata(tylko na sieci ganjaskill.eu, tam też posiadałem adminy na trzech serwerach). Tamta sieć upadła więc zostaje tutaj na stałe. Staż w grze: Tak jak wyżej, w CS go 3/4 lata a w dodatku w CS1.6 co najmniej 8lat. Staż na serwerze: No niestety nie jestem tu weteranem, ponieważ gram tu od tygodnia. Ale tylko tu będę poświęcał swój czas(ponieważ sieć na której grałem ponad 5lat upadła/a raczej została połączona z tą). A jest go teraz bardzo dużo. Mogę zagwarantować, że koło 5 godzin dziennie lub nawet dłużej będę na serwerze. 24/7 mało spię 😁 SourceMOD(0/10): Szczerze? sm_admin przecież wystarczy, ale w skali od 0/10 to koło 8, ponieważ nie umiem pisać pluginow, czasem tylko je modyfikowałem. Kontakt: Mogę podać fb, mogę podać nr tel(dla tych co współtworzą tą sieć). A dla wszystkich Steam powinien wystarczyć, bo jeśli nie ma mnie na kompie to przy dupie mam telefon a na nim również Steama. Składka (TAK/NIE) : Oczywiście, że tak, co miesiąc. Pozdrawiam Dyament! Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Dyament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 5 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Osobiście ciężko mi się o tobie wypowiedzieć, gdyż mało cię widziałem na serwerze więc prosiłbym o wypowiedź @ Admin ONLY MIRAGE. Jestem na tak jak i na nie. ( okres próbny) + wiek + doświadczenie z innego serwera - mało znany na serwerze +/- SM +/- Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 5 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Powiem tak +Wiek oraz doświadczenie Na - Aktywność na serwerze Ale mam nadzieje że pisząc to podanie to naprawdę zależy ci abyś miał tego admina. Jestem również za okresem próbnym a będziesz aktywny to nie widzę problemu żebyś został już na stale. @ Admin ONLY MIRAGECo myślicie ? Pozdrawiam NeXs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran szymequuuuuu Opublikowano 5 Grudnia 2022 Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jestem na tak: +Wiek +Doświadczenie +Podanie +/- gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 5 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Podanie zaakceptowane, witamy w ekipie ( okres próbny 7 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 5 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi