xMatvsxxx Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 - Nick: xMatvsx<33 - Wiek: 15 - STEAM ID: STEAM_1:1:737934187 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/xMatvsx<33/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: nie ale mam zamiar kupic - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: 8/10 nie ma lipy - Staż w grze: 1500h - Staż na serwerze: okolo 150h - SourceMOD(0/10): 6/10 - Kontakt discord ts facebook steam - Składka(TAK/NIE): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baby JoDa Suk00 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Dość rozpoznawany na serwerze jak i lubiany Więc ja będę na Tak +/- Wiek Prime do ogarnięcia + Staż w grze jak na serwerze + Kontakt + Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 6 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jestem również na tak +Staż oraz składka Mam nadzieje ze tak jak mówisz prime ogarniesz Ale niech jeszcze ktoś się wypowie @ froglingczy @ Admin ONLY MIRAGE Pozdrawiam NeXs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 6 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jestem za okresem próbnym dla kolegi. + rozpoznawalny na serwerze + składka + staż na serwerze +/- podanie - prime ale będzie na + jesli w najblizszym czasie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 6 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi