Właściciel Zorix Opublikowano 7 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Joł, ostatnio natchnęło mnie na programowanie i chciałbym zrobić coś użytecznego, i nauczyć się sourcepawn ( język pluginów cs'go) potrzebuje jakiś pomysłów na pluginy od najprostszych do tych bardziej wymagających z użyciem mysql i cvar'ów Liczę na waszą kreatywność , na pewno jakoś się odwdzięczę za dobre pomysły Im więcej tym lepiej ! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyament Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ja wiem, że są do pobrania gotowce, ale to chyba nie byłby zły początek. A mianowicie: Admin po śmierci może przełączać się na każdego gracza(nie tylko tych ze swojej drużyny). Dodatkowo admin po śmierci oraz na speccie dostaje wh, a nie tylko radar hack. Na pewno to dużo pomoże adminom podczas zgłoszeń. O takie propozycje chodziło? 1 Cytuj Przez Zorix, 7 Grudnia 2022 Tak dokładnie o takie , tzn dopiero zaczynam programować więc póki co wydaje mi się to ciężkie ale poszukam jakiegoś info może dojdę do tego jak taki plugin napisać , dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3c0 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Cześć! @up. Cos takiego kiedyś widziałem gdzies na serwerze, dokładnie tak jak napisałeś miał WH i linie.. Może coś poprawiające zgłoszenia graczy? /zgłoś Widziałem wiele osób miało z tym problem, konfiguracja + podłaczenie do forum, dawno w tym nie siedze więc moze coś się zmieniło.. P.s Jak już pod admina to admin na spec ma anty smoke, flash etc (jak ogląda kogoś czy lata kamerką).. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi