r3c0 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Cześć, przedstawiam wam moja galerie prac. Dawny serwer MTA na którego brakło czasu i główna ekipa się rozpadła Wszystko robiłem sam, zdjęcia z własnych zasobów mapy. I praca na YT Z tych prac jestem najbardziej zadowolony, reszte moich starych prac mogę pokazać potem Zapraszam do oceny. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin PIOTR3K666 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Bardzo fajnie to wygląda, swojego czasu dużo grałem w mta, wspaniałe wspomnienia z ludźmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 12 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Jestem pod wrażeniem twoich umiejętności drogi kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3c0 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Dzięki, mam jeszcze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi