r3c0 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Cześć, Przybyłem do was od Naro z którym kiedyś współpracowałem, dobry misiek :3 Aktualnie pracuje nad serwerem Minecraft, pierwsza edycja już była a przy drugiej była masa pracy, z nowym rokiem serwer ruszy u boku Road2Skill Nicku używam od dłuższego czasu, niektórzy mogą mnie kojarzyć z innych for, głównie na forach zajmowałem się grafiką bądź miałem serwerek cs 1.6 Coś o mnie? Imię Karol, wiek 26, zainteresowania to kobiety, gry, grafika, motoryzacja, muzyka sporo wymieniac... Strzałka 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 11 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 No hejka Osobiście nie kojarzę ale z całego serca powodzonka z serwerem i chętnie na niego zawitam obczaić co i jak Widzę kolega takie same zainteresowania jak ja haha 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 11 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Siema 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin PIOTR3K666 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Witam cię serdecznie w naszych szeregach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 12 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Witam ciepło normalnie tego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 14 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Witaj użytkowniku! Zapraszamy do odwiedzenia strefy twórczości oraz strefy serwerów Pozdrawiamy, Administracja R2S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi