Dyament Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Witam, otóż mam problem, nie mam pojęcia jak ustawić 4:3 w csgo bez czarnych pasków. Na internecie znalazłem dwa sposoby ale żaden mi nie działa, a mianowicie: 1. Podobno w panelu sterowania nviadia można ustawić: lecz ja mam tylko to: 2. Drugi sposób to podobno w panelu sterowania intel można zmienić: lecz i tutaj nie mogę wybrać tej opcji.. : Jest tu ktoś mądrzejszy ode mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 26 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Powinno pomóc w ustawieniach wybranie rozdzielczości "skalowanej" i powinno być po ptakach, przynamniej w moim przypadku tak to działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyament Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Niestety to nic nie dało. Poradziłem sobie, na forum o CS napisałem temat i musiałem pozmieniać ustawienia w biosie.. Tyle trudu hehe. Ale dzięki za chęci. /do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi