mocnakreska Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) - Nick: mocnakreska - Wiek: 14 za rok 15(po mutacji) - STEAM ID: nie wiem gdzie to znaelzc wiec dam link wiem tylko ze na serwie da sie sprawdzic https://steamcommunity.com/profiles/76561199438867082/ STEAM_0:0:1234567 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/mocnakreska/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: TAK - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: nawet spore mialem dwa konta jeddno prawie 1 k h stracilem je a te co mam teraz 80 i wiele osob powie ze gram lepiej niz na 80 h cso nie cos potrafie bylem raz adminem na jakism serwerze w mc tez heh - Staż na serwerze: juz trochee gram praktycznie wiekszosc stalych osob mnie tma zna lub kojarzy zawsze pomoge graczom ktorzy beda potrzebowac taki prawje ze weteran wiecej spedzam na serwie niz in game rankingowym - Staż w grze: wyzej napisane gralem tez kiedys zaczynalem u mojego wujka tylko wtedy kaleka bylem a tak to gram u siebie ponad rok - SourceMOD(0/10): pluginy to nie moja kieszen jedyne co znam sm_admin i tyle tak to chce sie bardzie zajac serwerem onyl mirage niz plugianmi itp aktywny jestem codziennie praktycznie chyba ze mam duzo nauki to wtedy mam przerwy jeden dzien a tak to jestem praktycznei co dzien po 2 h nawet sie zdarzy czasem i ocenka to takie nie wiem 5 moge zawsze sie nauyczc - Kontakt moge podac fb mam tez discorda tylko nie uzywam wiec preferuje fb oczywiscie dla adminow w ostatecznosci mozna pomsylec nad numerem telefonu ale to ostatecznosc no i tez steam aktywny jestem duzo wiec mozna pisac steam - Składka(TAK/NIE): oczywiscie ze tak max 10 bo wiecej mnie nei stac nie no moze byc wiecej do ugadania jak to tam jest Edytowane 26 Grudnia 2022 przez mocnakreska znalazlem steam id (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 26 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Powiem krótko i na temat +GT +składka +Doświadczenie oraz czas na serwerze +/- Sm jest to do nauczenia a jak będziesz miał problemy to każdy z adminów ci pomoże Jak dla mnie na TAK tylko niech się wypowiedzą @ Admin ONLY MIRAGEOraz @ Opiekun MIRAGE [CSGO] @ Mike. Pozdrawiam NeXsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baby JoDa Suk00 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 -Podania nie da się czytać - reszty nie warto nawet czytać Jak dla mnie out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Matisiek Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 +GT -wiek -znajomosc sorcemoda Jak dla mnie na Nie niech sie wypowie wecej adminow to zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 26 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Mam mieszane uczucia co do ciebie. fakt faktem dużo + bo: GT + Składka+ Zapoznanie z serwerem + Ale jednym wielkim minusem jest to, że w pizdu skarg do mnie leci na ciebie, że podobno prowokujesz do kłótni, spamisz na chacie i wyzywasz graczy i nie tylko ( to to nawet ja widziałem ) i więcej nie będę wymieniać. Moje zdanie jest w aktualnym stanie na NIE ale może się zmieni w nowym roku. Lecz decyzję pozostawiam @ Właściciel ONLY MIRAGE [CSGO]@ NeXs DORZUCAM WAM SS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 27 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi