ragga Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Twój Nick : ragga Nick Oskarżonego : @ verses Powód : Spłakał się i dał mi bana Opis Sytuacji : Na pistoletówce dostał kose i się popłakał. Napisał na czacie że da mi zaraz bana na co ja odpisałem „Cry Here -->|__| Africa need water” i dostałem bana za Inappropriate Language Dowód(demko/świadkowie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verses Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 ban za ten tekst nie za to ze mnie zabiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragga Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ja nigdzie nie napisałem ze ban jest za to że Ciebie zabiłem , ale ten tekst nie jest jakiś obraźliwy żeby dawać bana na 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 26 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 @ frogling wyjaśnij z panami sytuacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 26 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Powiem tak w tym tekście nie było nic obraźliwego ban był czy słuszny to już trzeba się mocno zastanowić dam ci UB za to i jest po temacie. Pozdrawiam NeXs oraz życze miłej gierki jak dla mnie temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 26 Grudnia 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Skarga złożona na gracza/adminstrację, została zaakceptowana. Pozdrawiamy Administracja R2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi