verses Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Nick: verses Imię: Nikodem Wiek: 2 stycznia 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: często sprawdzam forum podczas grania plus jak lezę sobie w łóżku wiec 5h moge zwiększyć do 7 max Opisz siebie: 1:wybuchowy 2:łagodny 3:miły.Nazywam się Nikodem chodzę do 10 klasy gimnazjalnej w Niemczech jestem tu już 3 rok po tym znam dobrze język Niemiecki,Francuzki,Angielski. Lubie sluchac muzyki grac w R6,csa i inne gry czesto tez pisac z kims ale jak mnie wkurwia to go ztyram oczywiście jako moderator nie zrobie tego wydaje mi sie ze jestem sympatyczny i obojętny przynajmniej tak słyszę od innych osob. To raczej tyle Dlaczego akurat Ty?: jestem pewny ze ja to będzie dobry wybór z powodu ze podchodzę do spraw poważnie będę starać robic się jak najlepiej swoja robotę oczywiście pomagać innym moderatora/administratora współpraca będę mógl tez brac ich prace i ja odrabiac TYLKO OCZYWISCIE NIE WSZYSTKO Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: na ten moment nie wiem do konca lecz mam kilka pomysłów Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): nie lecz szybko załapuje Kontakt:mike i nex ma juz wiec podawac nie bede 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Kryha_ Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 polecam allegrowicza potwierdzam że miła osoba i łagodna z wybuchową wersją sie jeszcze nie spotkałem jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 30 Grudnia 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 NA TAK *dobry staż *potrzeba ludzi z pomysłami na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 30 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Na dzień dzisiejszy odrzucam, nie bierz tego do siebie bo nie jest to łatwe tym bardziej gdzie robisz na moim serwerze. Za krótko jestes i za mało się udzielasz na forum abym mógł ci powierzyć ta funkcje. Twoje posty to głównie odwołania i podania. Spróbuj za jakiś czas i pokaz ze ci zalezu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 30 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi