15K Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia -Nick 15K -w Marcu 15 -steam id: STEAM_0:0:49367791 -link GT: https://www.gametracker.com/player/15K/54.38.57.192:27015/ -Za 2 tygodnie Kupie -Gram 2 Lata z dużymi przerwami łącznie mam 400 h w CS;GO (Na starym Koncie miałem ok.250) -Gram ok.2 Miesiące -SM: 5/10 (Ciągle się uczę) -FB , STEAM , DC -Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia A więc tak: Jestem na NIE Brak PRIME Posiadasz 168 godzin w grze, jeśli ktoś doczepiłby się do godzin opisanych przeze mnie to nie NIE liczę godzin z innych kont Możliwość VAC Bana na drugim koncie Steam Grasz na serwerze od 21 Grudnia 2022 roku więc ledwo 3 tygodnie Wiek +/- Składka - Jeśli chodzi o znajomość SM podchodzę sceptycznie co do znajomości Source Moda bez znajomości jego poprzednich posad administratorskich (o ile był). Nie dostosowanie się w 100% do wzoru podania o administratora. Podanie napisane na odwal się byleby było i żeby ludzie z forum się męczyli z nim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 7 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi