Johnny Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Czego dotyczy propozycja: Zmiana wymagań na administratora Rozpisz dokładnie na czym to polega: Zmiana wymagań czyli dodanie oraz usunięcie poszczególnych punktów podczas pisania podania. Oraz dodanie skali znajomości SM, o ile jej już czasem nie ma Przykład wymagań oraz znajomości SM: Wymagania: 1. Minimum 16 lat; 2. Konto na forum od co najmniej 7 dni; 3. Minimum 15h spędzonych na serwerze; 4. Minimum 5 sensownych postów; 5. Brak Ostrzeżeń na koncie; 6. Brak Nałożonych banów/wyciszeń na serwerze; 7. Minimum 1000 godzin przegranych w grze. Admin powinien znać: 8. Regulamin forum; 9. Regulamin serwera; Skala znajomości komend SM: 1. Komendy SM są dla mnie czymś całkiem nowym i sprawiają mi duże problemy. 2. Nie znam komend SM , jedynie umiem w małym stopniu obsługiwać panel Admin. 3. Nie znam komend SM , panel Admin nie sprawia mi większych problemów. 4. Znam kilka podstawowych komend oraz wiem czym jest panel Admin, brak doświadczenia w roli admina 5. Znam większość podstawowych komend oraz wiem czym jest panel Admin, brak doświadczenia w roli admina. 6. Znam wszystkie podstawowe komendy oraz wiem czym jest panel Admin, brak doświadczenia w roli admin. 7. Znam wszystkie podstawowe komendy oraz wiem czym jest panel Admin, brak doświadczenia w roli admin. 8. Znam większość komend, panel Admin nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu adminem. 9. Posiadam zaawansowaną wiedzę na temat komend, panel Admin nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu adminem. 10. Żadna komenda nie sprawia mi problemu, panel Admin nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 8 Stycznia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia @ froglingMożesz się wypowiedzieć bo mnie nie ma do końca marca to sprawy serwerowe do niego zgłaszać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 8 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Jak dla mnie dobra opcja i jestem za Co do wymagań to tylko te 7 bym ciut zmniejszył do taki 700 czy 750h a tak to git mi się podoba @ NeXsmógłbyś chociaż napisać czy jesteś za czy przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 8 Stycznia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Okej jestem również Za jeżeli @ froglingsie zgadza nie mam nic przeciwko @ Mike.Czy tobie tez odpowiada ? Pozdrawiam NeXs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 11 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia ✘ Propozycja została odrzucona. Pozdrawiamy Administracja R2S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi