pyrkrul Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia - Nick: pyrkrul; - STEAM ID: STEAM_0:0:156297401 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/pyrkrul%3B/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: tak - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: 7 lat gry - Staż w grze: 4500h - Staż na serwerze: pare miesięcy, miałem juz tu admina - SourceMOD(0/10): 4/10 - Kontak: steam - Składka(TAK/NIE): nie NeXs mnie namówił pozdrawiam dobrych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Jestem na TAK GT + Doświadczenie w grze +/- (Prywatny profil Ale jest tutaj raczej na +) Staż na serwerze + Doświadczenie w byciu ADM + Znajomość SM -/+ Składka - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Jak najbardziej na TAK Był juz u nas adminem i dobrze sie sprawował w tej roli. + staż + doświadczenie + GT + prime - skladka ( płać miiii -_-) @ Admin ONLY MIRAGEwypowiedzcie sie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baby JoDa Suk00 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Jak najbardziej na TAK Same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisiek Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Jestem na Tak Nie mam się do czego przyczepić +Znany przez większość Adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Podanie przyjmuje i witamy znowu w ekipie !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi