kateqq. Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego -Nick: kateqq. - Wiek: w kwietniu 15 - STEAM ID: STEAM_0:1:610359670 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/kateqq./54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: tak - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: gram w csgo prawie 3 lata i mam dosyć duże doświadczenie (stare konto założone w 2019) - Staż w grze: stare konto 370h , nowe konto 425h - Staż na serwerze: ok 5 miesiące - SourceMOD(0/10): 7,5/10 - Kontakt: discord , steam , fb - Składka(TAK/NIE): niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 8 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Mam mieszane uczucia co do podania bardziej bym był za OKRES PRÓBNY +/- WIEK + PRIME + Staz na serwerze +/- SM - składka +/- staz w grze Prosiłbym jednak o wypowiedź @ Admin ONLY MIRAGE oraz @ Właściciel ONLY MIRAGE [CSGO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisiek Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego - WIEK + PRIME + Staz na serwerze - SM - składka +/- staz w grze Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 8 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego tak samo jak Mati, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 8 Lutego Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jestem na nie - Z tego co dostałem takie informacje nawet nie posiadasz mikrofonu - Sm - Składka Pozdrawiam NeXs ❤️👊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 8 Lutego Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi