Matisiek Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nick: Matisiek Imię: Mateusz Wiek:20 Steam ID: STEAM_1:1:552008232 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2h Opisz siebie: Mój życiorys jest smutny Dlaczego akurat Ty?: Poniewaz jest tylko jeden UBT Czy miałeś styczność z Sourcebansem?: tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: bardzo dobrze Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Kontakt fb forum 1 Przez Mike., 7 Lutego Niech ci jakiś cymbał uprawnienia da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Na tak + wiek + dobry admin + przyda sie pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 7 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Lutego myślę że szansę można dać. Tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszmen Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jak dla mnie podanie jest na TAK +Chęć pomocy w ubt +Dobry, znany admin +Czas na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 7 Lutego Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jestem na tak + Nie muszę wymieniać Ale dokładnie musi się rozpisać tutaj i podać werdykt @ Mike. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 7 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Przyjmuje pod jednym warunkiem, którym jest poprawienie aktywności na forum to samo tyczy się @ Pimpekbo z tym tez lipa. Co do samego podania to nie chce mi się pisac tego co każdy. Jak ktos ma cos przeciwko to mam to głęboko w dupie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 7 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi