niff. Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego - Nick: Aktualny mój nick to niff. - Wiek: 14, chwilka i 15. - STEAM ID: STEAM_1:0:736794761. - Link do GT: LINK 1 LINK 2 LINK 3 LINK 4 - Status Prime [TAK/NIE]: TAK. - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Potrafię rozpisywać demko jako admin. Potrafię odróżnić grę normalną od gry ze wspomagaczami, tzw. wh, aim itp. Jakby policzyć tak wszystkie konta to będzie dobre 2kh, także doświadczenie się nabyło przez parę lat. - Staż w grze: Na wszystkich kontach będzie dobre 2kh. - Staż na serwerze: Wystarczający tak myślę. - SourceMOD(0/10): 6/10. - Kontakt: FB, STEAM, TS3, DISCORD, FORUM. - Składka(TAK/NIE): Jeżeli będę miał kasę, to oczywiście, że TAK. (PS. @ Fiszmen kazał mi próbować i złożyć podanie, także dzięki stary. Oczywiście ja sam też chciałem.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin frogling Opublikowano 19 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Osobiście jestem bardziej na ten moment na NIE. - wiek +/- GT + Prime - SM +/- składka Ten staż w grze bym brał tak na dwa razy bo na koncie 216h nwm czy były inne konta czy nie I osobiście nie widziałem cie na serwerze pod tymi nickami z GT Prosiłbym o wypowiedź @ Admin ONLY MIRAGEi @ Właściciel ONLY MIRAGE [CSGO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomba Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Ja w dalszym ciągu jestem na TAK. - WIEK + PRIME +/- SKŁADKA (nie wiadomo czy dawać będzie) + GT (trochę się poprawiło na tym nicku) --/+ STAŻ W GRZE +/- SM + estetycznie napisane podanie + brakuje adminów ▪︎ bomba👊 Edytowane 19 Lutego przez bomba dodanie punktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 19 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego nie będę się długo rozpisywał. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisiek Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Jestem na NIE - wiek +/- GT + Prime - SM +/- składka Niewiem jak to z twoimi kontami ale te 206h mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 19 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi