z0ne Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) - Nick: sᴜᴘʀᴇᴍᴇ| ʙʜᴏᴘ - Wiek: 16 - STEAM ID: STEAM_0:0:562085793 - Link do GT: https://www.gametracker.com/player/sᴜᴘʀᴇᴍᴇ| ʙʜᴏᴘ/54.38.57.192:27015/ - Status Prime [TAK/NIE]: TAK - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Byłem adminem na paru serwerach także na waszym . Powiem tak umiem rozpoznać cheatera od zwykłego gracza ,lecz jeżeli mamy podejrzanego inne go sprawdzić jeżeli faktycznie jest odpalony dostaje odemnie bana jeżeli nie mam pewności piszę do kogoś z z administracji lub wyższej rangi - Staż w grze: łącznie z 10k godzin - Staż na serwerze: długi czas gram nie wiem nie jesTem w stanie zliczyć z około 100h - SourceMOD(0/10): 9.5 - Kontakt discord, instagram , możliwe że mesenger i postaram się ogarnąć tsa - Składka(TAK/NIE): TAK @ Fiszmen@ Matisiekmówiliście abym napisał napisane miłego sprawdzania osobie która sprawdza Edytowane 20 Lutego przez z0ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Hytryy Opublikowano 21 Lutego Weteran Weteran Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jestem na Tak + Wiek + Prime + Doświadczenie + Staż w grze + Składka + SM - GT (pokazuje że masz przegrane na serwerze 6h i 36m a jest wymagane 10h mówisz że sporo grasz więc to może być tak dlatego że zmieniałeś nick i na obecnym nicku przegrałeś ponad 6h ale to nie jest tragedia żeby cię skreślać 3h i 34m nadrobisz i będzie gyt a to nie jest wcale dużo) Pozdrawiam Serdecznie Hytryy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niff. Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego + wiek - GT + prime + doświadczenie + staż w gierce JESTEM NA TAK, powodzenia (też będę pisał za jakiś czas hehe) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Fl0rek Opublikowano 21 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego myślę że można mu szasnę dać i zobaczyć jak się sprawdzi. Tak @ Właściciel ONLY MIRAGE [CSGO] @ Opiekun MIRAGE [CSGO] @ Admin ONLY MIRAGE dajcie coś po sobie tu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisiek Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jestem na TAK + Wiek + Prime + Doświadczenie + Staż w grze + Składka + SM -GT A godziny to dobijesz sobie na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z0ne Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 6 minut temu, Matisiek napisał(a): Jestem na TAK + Wiek + Prime + Doświadczenie + Staż w grze + Składka + SM -GT A godziny to dobijesz sobie na spokojnie już wbite jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Na tak + doswiadcznie + wiek + skladka +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 21 Lutego Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dobra podanie przyjmuje uprawnienia da Ci @ Matisiek Witamy na pokładzie ❤️ Powodzonka 👊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 21 Lutego Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi