niff. Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego - Nick: Aktualny mój nick to niff. - Wiek: 14, chwilka i 15. - STEAM ID: STEAM_1:0:736794761. - Link do GT: LINK 1 LINK 2 LINK 3 LINK 4 - Status Prime [TAK/NIE]: TAK. - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Byłem administratorem na wielu sieciach. Potrafię rozpisywać demko jako admin. Potrafię odróżnić grę normalną od gry ze wspomagaczami, tzw. wh, aim itp. Jakby policzyć tak wszystkie konta to będzie dobre 2 tysiące godain, także przez ten czas można się bardzo dużo nauczyć i dowiedzieć, więc doświadczenie jest jak najbardziej. - Staż w grze: Na wszystkich kontach będzie dobre 2 tysiące godzin. Na aktualnym koncie mam OKOŁO 200/300h. - Staż na serwerze: - SourceMOD(0/10): 6/10. - Kontakt: FB, STEAM, TeamSpeak3, DISCORD, FORUM. - Składka(TAK/NIE): DO TRZECH RAZY SZTUKA, MAM NADZIEJE, ZE TYM RAZEM DOSTANĘ SZANSĘ WYKAZANIA SIĘ JAKO ADMIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Na NIE - wiek - SM - próbujesz 3 raz w przeciągu tego miesiąca i skoro juz 2 razy miałeś na nie to może trochę poczekaj - skladka + gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Jasiu Opublikowano 26 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Jestem na NIE - Wiek + Prime - Składka - SM - Zbyt dużo prób w tak krótkim czasie + GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 26 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Nie wiem czy do ciebie nie dociera jasno, nie odrzucam ci podań dla zabawy bo mam taki kaprys tylko dlatego ze się nie nadajesz. Nie wierze ze w ciągu tygodnia coś się zmieniło, to ze będziesz pisał do ludzi i truł dupe to nie pomoże a wręcz przeciwnie. Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 26 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego * Nie zgadzasz się z werdyktem? Reportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi