Jasiu Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Nick: Jasiu Imię: Michał Wiek: 24 ( za miesiąc 25 ) Steam ID: STEAM_1:0:675541621 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Około 5/6 godzin , w zależności od nawału pracy Opisz siebie: Miły , sympatyczny , kulturalny , gram w CS:GO od 2016r , wielkiem kariery e-sportowej nie zrobiłem i nie zrobię, aktualnie gram 4fun Dlaczego akurat Ty?: Umiem odróżnić gracza używającego nielegalne oprogramowania , od gracza który po prostu posiada skilla i dobrze gra. Czy miałeś styczność z Sourcebansem?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9/10 bo jednak każdy może się czasem pomylić Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tak , jeszcze za czasów kiedy chodziłem do szkoły podstawowej i grałem w CS 1.6 , był to wallhack i aim bądź triggerbot ( teraz nie pamiętam dokładnie bo to było X lat temu ) Kontakt: FB , Forum , DC , snapchat , IG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 8 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca Mimo ze jestes świeży tutaj to jestem skory ci dac szanse. Widać ze ogarniasz temat do tego jestes opiekunem jednego z serwerów. Podanie schludne i czytelne bez zbędnego pie*dolenia. Jestem na tak @ Opiekun UBTeam @ UBTeam Prosze o wypowiedz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Na nie póki co bo jesteś nowy i radzimy sobie z @ Matisiek wiec posiedz jeszcze troche na forum i wtedy napisz jeszcze raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisiek Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Narazie na Nie ponieważ tak jak napisal @ Pimpek sobie radzimy i jeszcze ciebie do konca nie znamy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 8 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Marca Moim zdaniem każdy zasługuje na szanse, także nie zawiedź mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin NITAS Ezz Opublikowano 8 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi