Junior Admin PIOTR3K666 Opublikowano 12 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Marca - Nick:PIOTR3K666 - Wiek:19 - STEAM ID:STEAM_0:1:203641034 - Link do GT:[KLIK] - Status Prime [TAK/NIE]:Tak. - Opisz swoje doświadczenie w CSGO: Wielokrotny Właściciel, opiekun i admin serwerów społeczności. - Staż w grze: 6lat ponad 4k godzin. - Staż na serwerze: Dość długi. - SourceMOD(0/10):8,5 - Kontakt: Steam, fb itp... - Składka(TAK/NIE): Coś tam mogę rzucać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepper Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Ego topppp Na tak +staż +doświadczenie +składka, PITER kasiasty jest można to wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Na TAK + Doświadczenie + Staż +SM + Prime - Toxic - Ma skiny i myśli że jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baby JoDa Suk00 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszmen Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Co tu dużo mówic jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 12 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca Podanie przyjmuje @ Matisiek Dodaj uprawnienia ❤️ Witamy z powrotem 🤟 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator NeXs Opublikowano 12 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca Jeśli po rozpatrzeniu tego tematu nie otrzymasz rangi, zgłoś się tutaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi